Ensimmäinen Hupisaaret Instagram kuvakisa on ratkennut ja voittaja julkistetaan palkintonsa kanssa täällä kunhan palkinto valmistuu. Ja sehän oli henkilökohtaisesti piirretty sarjakuva. Jännittää mitä siihen on lohkaistu!

#kohtasinhupisaaret

Sorry:

- Instagram feed not found.

#paikantuntu

Sorry:

- Instagram feed not found.

—————————————————-

Haaste oli tällainen:

Oletko käynyt Tubassa brussilla, puistossa piknikillä, ihastellut lohien nousua Lasaretin saarella tai leikkinyt lastesi kanssa Alaköökillä? Vai oletko kenties juhlinut kihlajaisiasi alueella, saanut pyhän teekkarikasteen Rauhalan edessä tai nauranut itsesi kipeäksi yrittäessäsi saada selkoa vapun juhlijan kunniakkaasta puheesta silli kourassa? Maalannut taidetta rauniolla, kiivennyt puuhun, oppinut jonglööraamaan tai skeitannut kuun valossa? Mitä sinulle tulee mieleen Myllytullin Hupisaarista? Mitkä ovat parhaat kokemuksesi alueella? Keneen olet sattumalta tutustunut siellä muistorikkain seurauksin? Mihin seikkailuun haluaisit vielä joutua? Nyt sinulla on mahdollisuus jakaa tarinasi kuvan myötä kanssamme. Hupisaarten luova verkosto käynnistää joka kuukausi uuden kuvakisan, johon on mahdollista osallistua teemaan sopivalla kuvalla ja voittaa aiheeseen liittyvä palkinto.

Ohje

Osallistuaksesi kilpailuun seuraa @hupisaaret -tunnusta, ota kuva ja lataa se Instagramiin kyseisen kisan tagilla. Kilpailu kestää julkaisuhetkestä lähtien tasan kuukauden ja sen aikana eniten tykkäyksiä saanut kuva palkitaan.  Kisan teema ja tagi sekä palkinto ilmoitetaan aina erikseen kisan julkaisun yhteydessä. Muista siis seurata meitä tiiviisti!

http://instagram.com/hupisaaret/

Voiton takaaksesi jaa kuvaasi ahkerasti ja käyttää muita aiheeseen liittyviä tagayksiä (esimerkiksi #MunHupisaaret #Hupisaaret #Myllytulli )sillä paras näkyvyys tuo voiton!!


Säännöt

Myllytullin alueesta kehitetään Ouluun vetovoimaista kaupunkikulttuurin keskusta ja innovatiivista luovien alojen verkostoa nimeltä Hupisaaret. Kuvakisalla kokoamme mielikuvia alueesta. Kuvakisaan osallistumalla kuvaaja sitoutuu jakamaan kuvansa hupisaarten toimijoiden yhteiseen käyttöön.  Kuvia jaetaan sekä sähköisessä että painetussa mediassa. Voittajat palkitaan kuukausittain.

Kohteet voivat olla ihmisiä, luontoa, tekemistä, rakentamista, leikkiä, ravintolaelämää, abstrakteja fragmentteja… riittää kun kuvaajalla on kuviinsa täydet oikeudet ja luvat kohteilta ja että kuvat välittävät innostavaa, ilahduttavaa ja rakentavaa viestiä tai ovat muuten vaikuttavia ja havainnollistavat aluetta ja aihetta valokuvauksen keinoin.

Osallistumalla kisaan, kuvaaja varmistaa olevansa yli kolmetoistavuotias (13v), julkaisee kuvia vastuullisesti ja noudattaa Instagramin sääntöjä. Kisa ei ole Instagramin sponsoroima tai hallinnoima.

Voittaja saa kuun teeman mukaisen palkinnot sekä näkyvyyttä kuvilleen.

Kuvien tekijänoikeus säilyy valokuvaajalla, mutta kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden käyttää kuvia omissa julkaisussaan.


Tämä sivusto vaatii uudehkon selaimen toimiakseen oikein.

Ole hyvä ja päivitä heti!