Soppaa syömällä kulttuurin ja luovan työn mesenaatiksi

Tuntuuko sinusta, että taide on etäistä ja kaukana kadun arjesta? Ja, että luovan työn tulokset eivät ole saavutettavissasi kaupunkilaisena? Haluaisitko vaikuttaa siihen, mitä ympäristössäsi tapahtuu? Vai oletko kenties sitä mieltä, että menestyneenä sinulla pitäisi olla väylä auttaa nuorempia samalle uralle, mutta isot uhraukset tuntuvat mahdottomilta?

Ravintolapäivä muuttaa Suomen neljä kertaa vuodessa eläväksi ja kuhisevaksi ruokabasaariksi. Venytä tätä ihanaa päivää ja tule ravintolapäivän jatkoille sunnuntaina 17.5. kehittämään uusia vastaavia luovia innovaatioita Ouluun.

Panosta luoviin välittäviin Oululaisiin ideoihin yhden sopan verran. Tee kaupungista ja taiteesta omasi.

Mitä työtä kone ei voi korvata? Joku viisas joskus sanoi, että kone ei voi olla luova eikä kone voi ymmärtää ihmistä, välittää. Luova, palvelukeskeinen ja projektiluontoinen työ on mahdollisuutemme menestyä tulevaisuudessa. Samalla kansalaispohjainen arjen vaikuttaminen ja kokeiluihin perustuva kaupunkikehittäminen ovat tulevaisuutta, vaikuttava osa kaupunkien älykkyyttä. Kaupungeista ja verkostoista taas on tulossa vaikutusvoimallaan valtiota merkittävämpiä, näin sanoo Sitran tulevaisuusraportti. Miten otamme muutoksesta parhaan irti kun maailma muuttuu ympärillämme? Miten yhteisöt voivat tukea ja yksilöt kehittää toinen toistaan kilpailun koventuessa? Sunday Soup –yhteisörahoitustapahtuma on yksi näistä ajassa kiinni olevista välineistä kenen tahansa käyttää kaupunkinsa kehittämiseen ja ideoihin siellä.

Tuleeko sinulla sunnuntaisin nälkä? Oletko valmis maksamaan laadukkaasta ruoasta inspiroivan ohjelman ympäröimänä 28 euroa? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, tämä tapahtuma on sinun! Rahoita kampanjaamme 28 eurolla niin pääset vaikuttaman suoraa siihen, mikä asia Oulussa kehittyy kesällä 2015. Tule syömään ja pitämään hauskaa kanssamme, tuet samalla luovaa työtä ja nousevia tekijöitä.

Voit myös rahoittaa etänä ja välittää äänesi kaverin vietäväksi mikäli et itse pääse paikalle. Jos haluat antaa vaikka enemmän sinun on mahdollista myös rahoittaa useammalla kuin yhdellä soppakupongilla ja antaa ylimääräiset äänet ja soppalautaset vaikka työkavereillesi käytettäväksi.


Rahoita ja vaikuta: Klik!

Seuraa tapahtuman rakentumista ja projektiesittelyitä sivuillamme: Klik!

Tämä sivusto vaatii uudehkon selaimen toimiakseen oikein.

Ole hyvä ja päivitä heti!