Sunday Soup -projektihaku käynnistyy nyt!

Oliko sinulla vuosikymmenen idea tälle kesälle, mutta rahoitushaku tuli ja meni ilman, että sait mistään siivuakaan? Ei hätää! Sunday Soup tulee ja pelastaa! Etsimme tapahtumaamme juuri kaltaisiasi luovan työn tekijöitä, joilla projekti odottaa pientä pilotointirahaa kesäksi. Osallistumalla saat mahdollisuuden voittaa 1000-3700 euroa hankkeellesi.

Pääset mukaan tekemään pohjoismaiden ensimmäistä Sunday Soup -tapahtumaa Ouluun ja saat ketterästi lyhyellä aikajänteellä kokeilla yhteisörahoituskampanjan markkinointia oman projektisi edistämiseksi samalla kun me vastaamme rahoituskampanjan varsinaisesta toteutuksesta Mesenaatti.me-palvelun ja Holvin avulla.

Mesenaatit voivat lunastaa soppalipun osoitteessa http://mesenaatti.me/sundaysoup/

Jos sinulla on rahoitusta kaipaava projekti kesäksi ja haluat mukaan tapahtumaan kisaamaan summasta, jatka lukemista.

SundaySoup_A3_FORWEB

Minulla on projekti, miten osallistun?

Lataa esityspohja (Sundaypitch_Oulu) ja täytä esitiedot viimeistään 5.5.:

Kaikki Hupisaarten verkoston teemaan soveltuvat projektit tapahtumista ja tempauksista tuotepilotteihin ovat tervetulleita mukaan kisaamaan. Hakemiseen riittää, että idea sekä suunnitelma on uskottavasti ja hyvin ilmaistu ja, että noudat ilmoittautumisessa esitettyjä ohjeita ja aikatauluraameja. Seulomme määräpäivään mennessä hakeneista kuusi jatkoon. Ilmoitamme hakijoille läpi päässeistä projekteista 6.5., jonka jälkeen hyväksyttyjen projektien tulee toimittaa meille valmiit esitykset tai ilmoittaa vaihtoehtoisesta esitystavastaan (tanssi, teatteri, laulu, livepaint…) viimeistään 12.5.. Ennakkoilmoittautumiseen ja esitykseen liittyviä kysymyksiä ja täydentävää kuva-aineistoa voi lähettää 4.5. saakka osoitteeseen : anu.sailynoja@fluente.fi

Esittelemme kaikki jatkoon päässeet projektit sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuillamme etukäteen. Projektit myös varmistavat voittonsa markkinoimalla projektiaan verkostoilleen itse, jotta oikeat äänestäjät löytävät paikalle sunnuntain tapahtumaan. Tapahtuman markkinointi ja omien kontaktien kutsuminen paikalle kannattaa. Projektit saavat projektirahaa tapahtumaa rahoittaneiden ruokailijoiden määrän mukaan (ks. taulukko).  Projektirahan kertymää voi seurata Mesenaatti.me -palvelun sivuilta. Pääosa kampanjan tuotoista menee pilotin rahoittamiseen sillä tapahtuma tehdään talkoovoimin ja yritysten tuella. Kampanjan tuloista katetaan ainoastaan kampanjan suorat verot ja kulut Mesenaatti.me -palvelussa ja Holvissa. Kuvassa suurpiirteinen projektille kulujen jälkeen käteen jäävä summa:


Rahoitus & kulut1

Ehdot:

Voittaneen projektipilotin tulee toteutua Oulussa kesän 2015 aikana (kesä-elo). Rahat luovutetaan tarpeen mukaan  joko kokonaisuudessaan voittaneelle taholle tai tarvittaessa katetaan projektin kulut kuitteja vastaan voittosummaan saakka. Voittajatiimin omalla vastuulla on hoitaa pilottiinsa tarvittavat verot, vakuutukset, työnantajakulut ynnä muut lakisääteiset velvoitteet. Voittaja sitoutuu raportoimaan projektin etenemisestä verkostolle vähintään seuraavissa medioissa:

Mikäli tiimi ei pystykään toteuttamaan pilottiaan, rahat siirtyvät seuraavaksi eniten ääniä saaneelle projektille välittömästi ja kuitenkin viimeistään syyskuun (2015) alkuun mennessä. Näin käydessä toteutuksen aikataulusta sovitaan erikseen.


Hae mukaan täyttämällä esitietosi alla olevaan lomakkeeseen:

Tällä pohjalla voit myös ilmoittautua tai ilmoittaa yhteisösi vapaaehtoiseksi mukaan tapahtuman järjestämiseen. Tekstiosassa mainitse vain mitä haluat tulla tekemään ja paljonko sinulla on aikaa osallistua (Vaihtoehdot: järjestäjä, tiedotus, tekniikka, tarjoilu, keittiöapu, siivous, juonto).

Palautekysely

(esim. Yelp, Foursquare)
esim. tykkäykset, kommentoinnit...

Tämä sivusto vaatii uudehkon selaimen toimiakseen oikein.

Ole hyvä ja päivitä heti!